Spirometru Spirobank II Basic – ideal pentru medicii de familie

Spirometru Spirobank II Basic portabil, independent și pe bază de computer, este Esențial și ușor de utilizat, ideal pentru medicii de familie, medicina muncii, screening. Testele în timp real sunt disponibile și pe computer, prin USB. Bateria reîncărcabilă are durată lungă de viață, iar afișajul este de înaltă rezoluție cu iluminare din spate. Rezultatele apar pe ecran, iar testele se pot interpreta imediat

Caracteristici generale:
  • Test Real-Time
    Parametri masurati Spirometrie: FVC, VC, IVC, IC, ERV, FEV1, FEV1%, PEF, FEF 25-75, FET, EVOL, ELA
    Comparație bronhodilatatoare
  • Portabil oriunde
    Afișaj de lumină de fundal de înaltă rezoluție, cu curbă în timp real și rezultate ale testelor.
    Baterie litiu ION de lungă durată, reîncărcabilă prin USBStocare internă până la 10.000 de teste de spirometrie
    Dimensiuni: 6 x 2 x 1 “; (160x55x25 mm)
  • Conectare la PC
    Test în timp real pe ecranul computerului, conectați-vă cu EHR / EMR, copiați memoria internă și multe altele.
  • LISTA RAPOARTELOR DE TESTARE
    ATS / ERS 2019 pentru precizia volumului
    ATS / ERS 2005
    ISO 26782: 2009
    ISO 23747: 2015
    IEC 60601-1: 2005 + A1: 2012
    EN 60601-1-2: 2015
    IEC 60601-1-6: 2010
    IEC 60601-1-8: 2006 + AMD1: 2012
    IEC 60601-1-9: 2007 + AMD1: 2013
    ISO 10993-1: 2018
Prin ce se diferentiaza Spirobank II Basic?

PREVENIRE SUPLIMENTARĂ ÎN TIMPUL COVID-19
Dispozitivele MIR sunt compatibile cu utilizarea filtrelor de unică folosință, conform recomandărilor ERS

Pentru cei care nu pot trece la monitorizarea la distanță a pacientului și asistență la domiciliu, dar au nevoie în continuare de o prezență fizică a pacientului în unitățile de asistență medicală, ERS și multe alte asociații respiratorii din întreaga lume recomandă măsuri de siguranță suplimentare în timpul testării.
Dispozitivele MIR sunt compatibile cu utilizarea filtrelor de unică folosință în linie combinate cu debitmetre de turină de unică folosință, așa cum recomandă declarația ERS privind funcția pulmonară în timpul COVID-19.
Utilizarea unui kit complet de unică folosință (filtru bacterian / viral + turbină + muștiuc) asigură protecția dispozitivului, evită contaminarea încrucișată și protejează pacientul și personalul medical de picăturile aerosolizate din mediu.
Filtrul poate fi conectat direct la debitmetrul senzorului turbinei. Pentru un test mai confortabil, este posibil să conectați o piesa bucală din carton la filtrul antiviral.
Utilizarea unui kit complet de unică folosință nu afectează rezultatele testelor de spirometrie.

SETURI PREVAZUTE ȘI VALORI PREVAZUTE
Selecție largă de seturi prezise (inclusiv GLI) și valori prezise (inclusiv comparație% Pred, scor Z și LLN) în modul PC.

Seturi prevăzute în modul autonom (adulți / copii): ERS / Knudson; Knudson / Knudson; SUA / Knudson; ERS / Zapletal; MC-Barcelona / Zapletal; Pereira / Pereira; JSR / Knudson

Seturi prevăzute în modul PC (adulți / copii): GLI multi-etnic; Nhanes III; ATS / ERS: Knudson; ERS (ECCS) / Knudson; Crapo & Bass / Knudson; ERS (ECCS) / Zapletal; Barcellona / Zapletal; Pneumobill / Knudson; Forche 2001 / Knudson; Hedenström / Solymar; Societatea toracică din Hong Kong; Pereira 2008-2012; Japonia Respiratoty Society; CECA 1971; Sud corean; Chile 2014; Tailanda; Perez-Padilla.

CONECTIVITATE EHR
Prin PC, integrare cu baza de date a pacienților pe EHR / EMR (în HL7, GDT).

PROIECTAT PENTRU PRACTICANȚI GENERALI
Turbină de unică folosință ușor de utilizat (nu este nevoie de instalații de curățare pentru a efectua un test de spirometrie)

Turbina de unică folosință flowMIR este compatibilă și va deveni cel mai bun aliat al tău în spirometrie. Nu este nevoie de calibrare și curățare zilnică, turbina de unică folosință flowMIR este sigilată și gata de utilizare. Nu PIERZI timpul și nu ai nevoie de echipament de laborator înainte de a începe practica zilnică.

Descopera toate spirometrele disponibile la Zetmedical!

Lasă un răspuns

Call Now Button